CHCETE MÍT SVŮJ WEB S ÚSMĚVEM?

Dobrým webem to vše na internetu začíná.

Pokud chcete mít profesionální a moderní web, který zaujme na první pohled a vaši zákazníci na něj budou rádi chodit, navíc si web upravíte jednoduše sami bez programátora, ale nechcete web tvořit od začátku sami, tak je zde pro vás tým šikovných a spolehlivých webmasterů, kteří vám s vytvořením takového webu rádi pomůžou. S námi se jednoduše do svého webu zamilujete a budete podnikat s úsměvem :)

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

V roce 2011 bylo připojeno k internetu

0
lidí
v České republice, což je
0
%
české populace.

A kde myslíte, že hledají informace a nakupují?

Ano dnes se většina transakcí odehrává na internetu.
Spousta firem a podnikatelů tento fakt ignoruje!

Jak vypadá většina webů dnes?

Většina podnikatelů a firem věří tomu, že na internetu stačí být a je úplně jedno jaký web mají. Jenže to stačilo možná před 15 roky. Dnes potřebujeme profesionální web, který předá návštěvníkovi hledané informace, vytvoří důvěru potřebnou k nákupu (online prodej, návštěva provozovny, ...).

Zároveň celý web se musí příjemně ovládat jeho návštěvníkům, kteří tam najdou, to co hledají, ale taky majiteli webu, aby s každou změnou nemusel za programátorem a mohl si web upravit jednoduše sám, i když není IT génius.

Tady se tedy otevírá obrovská příležitost mít svůj web s úsměvem :)

Představte si...

... web, který si sami jednoduše upravíte bez programátora.

... web, který zaujme na první pohled a získá nové zákazníky z internetu.

... web, který vám zautomatizuje činosti a udělá je za vás, takže nebudete muset pořád opakovat ty stejné věci dokola svým zákazníkům a ušetří vám spoustu energie a času.

Takový web vám rádi vytvoříme

"Tvoříme weby s úsměvem, do kterých se zamilujete vy i vaši návštěvníci."

Vytvoříme vám

osobní, podnikatelský či firemní web, e-shop nebo blog

díky kterému budete podnikat s úsměvem.

Zkrátka a dobře vytváříme prezentační weby pro každého. Takové, které dobře zpropagují služby a produkty všeho druhu. Od firemních prezentací přes restaurace, salony krásy, řemeslníky a menší e-shopy. Naše weby s úspěchem používají konzultanti, makléři a blogeři. Jsou to individuální, přehledné weby pro každého.

Web, který budete
upravovat s radostí

Máme rádi, když to frčí a funguje, jak má. A když si můžeme hodně věcí udělat sami. Je to i váš styl? Připravíme vám web, který je jednoduchý na ovládání. V podstatě jen intuitivně klikáte a vybíráte. Snadno si do něj přidáte obrázky, napíšete nové texty, přidáte top novinky a produkty.

Jednoduchá úprava webu

Web, kde je zákazník
prostě rád

I na internetu se lidé chtějí cítit dobře. Tak trochu jako doma. Chtějí mít přehled, užívat si komfortu, dívat se na dobře odvedenou práci. Chtějí se vyznat v nabídce a vždy najít to, co potřebují řešit. Děláme weby, které zaujmou.

Web plný emocí

Můžeme si přečíst spoustu marketingových příruček, řídit se řadou pravidel, ale to jediné, co zůstává a platí je, že zákazník se rozhodne podle svých pocitů. Jak docílit toho, aby se zrovna u vás zamiloval? Jednoduše ukažte, že to, co děláte, děláte s radostí. A že tomu věříte. Grafiku webu doplníme o vaše fotografie, které podtrhnou a znásobí autentické vyjádření toho co děláte.

Web, kde ukážete, proč právě vy

Každý člověk je rád, když ví, kdo za danou službou stojí. Když si umí někoho představit. Důvěryhodnost webu je důležitý předpoklad k tomu, abyste upoutali pozornost. Děláme weby, které zaujmou a představí vás jako profesionála.

Podívejte se jaký může být rozdíl mezi starým webem a webem s úsměvem

Všimněte si, jak celý web ožije. A když se podíváte z pohledu zákazníka, který ve vás vyvolá větší důvěru k nákupu nebo návštěvy provozovny?

[twenty20 img1="1949" img2="1948" offset="0.5" hover="true"]

Navíc k novému webu ještě:

Kvalitnější zabezpečení

Pokud váš web už někdy napadl hacker a zaviroval ho, tak víte, že je to nepříjemná záležitost, která stojí peníze a čas. My se této situaci snažíme předcházet a na weby instalujeme nadstandardní zabezpečení.

Jednodušší úpravy na webu

Čekat s každou úpravou textu na webu na programátora je prostě opruz. S novým webem si text změníte na 3 kliknutí, tak jak kdybyste ho chtěli přepsat ve Wordu.

Podpora na blízku

Když si s něčím nebudete vědět rady, tak máte náš email a kdykoliv nám můžete napsat a my se pokusíme udělat vše co umíme pro váš úsměv :)
Vytvořili jsme více jak 0 webů.

Co říkají o svém webu ti, co už mají web s úsměvem:

Stránky jsem si vždycky dělala sama. Baví mne grafika i vytváření stránek. Ale přeci jenom vývoj jde rychleji než stíháte. A tak jsem si říkala, že by bylo fajn, kdyby se na stránku podíval profík, který již dlouho vytváří stránky. Využila jsem pomoci webmastera a byla jsem ráda, že mám na telefonu profesionála, který ví, co a jak kam dát, aby výsledek byl skvělý. Lepší grafické umístění obrázků a celkově design webu. Určitě bych spolupráci s webmasterem doporučila hlavně pro milý přístup a možnost upravovat web, když chci něco jinak.
Monika Dolenskáwww.harmonie-monika.cz
Pred 10 rokmi mi pomohol kamarát vytvoriť web. Žiaľ web bol len ako digitálna vizitka, nepredával. Po troch rokoch som ho zrušil. Po čase som sa opäť rozhodol že do toho pôjdem. Tentokrát sám podľa svojich predstáv a návodov cez Mioweb. Popri inej práci mi to trvalo dlho. Mám viac ako 50 rokov a mnohým veciam som nerozumel. Web treba technicky dotiahnuť, dať mu moderné funkcie a okoreniť dizajn. Zvažoval som pomoc Webmastera. Mal som však obavy či to nebudú vyhodené peniaze a či web splní moju predstavu. Navyše mám radšej osobný kontakt než komunikáciu na diaľku. Nakoniec som spolupráci s webmasterom využil. Web dostal nový príťažlivejší účes a nové funkcie, online platbu, sprevádzkovanie s ďalšími aplikáciami. Komunikáciu na diaľku sme v pohode zvládli. Webmaster vždy všetko so mnou prebral a navrhol čo by bolo najlepšie. S celkovým výsledkom som spokojný.
Peter Mužilawww.verchielkreativ.sk
Svůj web jsem se pokoušela vytvořit sama, ale brzy jsem zjistila, že je to nad mé síly. Čas, který bych potřebovala pro jeho vytvoření a hlavně pro veškeré propojení s ostatními aplikacemi byl pro mne, jako amatéra, nad moje možnosti. Při hledání profesionála jsem si nebyla jistá, jestli webmaster dokáže "vycítit" a prezentovat web tak, jak bych si to přála. Nicméně spojení s profesionálem mi přineslo nejen maximální spokojenost s výsledným webem, ale hlavně mohu ušetřený čas věnovat dalšímu vzdělávání a rozvoji ve svém oboru. Web s úsměvem doporučuji každému, kdo hledá spolehlivost, profesionalitu, citlivost k tématu, perfektní komunikaci a jednoduchost obsluhy webu.
Helena Havránkováwww.zdravestrevo-zdravyclovek.cz

Kdo tvoří
weby s úsměvem

Za naší značkou nebo názvem, chcete-li, nestály žádné promyšlené strategie a analýzy. Bylo to celé vlastně dost jednoduché. Vytvořil ho Danův úsměv. Ano, úsměv, díky němuž je tak snadno rozpoznatelný. To je přece on, ten kluk, co se pořád směje. A taky jeho vášeň pro tvorbu a technologie. No, a web s úsměvem byl na světě.

Když se ohlížíme zpátky, myšlenka dělat věci jednoduše, v dobré víře i náladě, bez zbytečných složitostí a manýrů, tak trochu skromně a s pokorou, ta je v nás pořád. A je tím, co k nám zákazníky tolik přitahuje a láká.

Fascinuje nás, že můžeme vytvářet něco, co vidí celý svět a podporovat tak vaše projekty, které klidně můžou ten svět měnit k lepšímu. 

Web s úsměvem se stal značkou, která staví na 3 základních věcech:

  • Jednoduchost a přehlednost pro návštěvníky stránek.
  • Intuitivní a snadné ovládání pro majitele webu.
  • Podpora při správě webu a jeho zabezpečení.

Více o nás >>

Od roku 2013 se náš tým šikovných a spolehlivých webmasterů velmi rozrostl. A jelikož jsme z různých koutů naší vlasti, tak vám dokážeme být blíž a dopřát kvalitní prezentaci vašemu projektu.

Vyberte si svého osobního webmastera:

Daniel
KRIŽÁK

Vždy mne fascinovala možnost tvořit něco, co může vidět celý svět. Proto s týmem webmasterů vytváříme webové stránky jednoduše a S ÚSMĚVEM :-)
Vždy mě bavilo dělat práci, jejímž výsledkem je něco hezkého. Zároveň každá drobnost v mém životě musí být dokonalá a pomůžu k dokonalosti i vašemu webu.
Realizovat váš web je pro mne radost. Navíc pokud máte mezinárodní projekt, tak jste má spřízněná duše a angličtina není pro mne žádná překážka.
Jsem blázen do vylepšování, takže pokud potřebujete vylepšit svůj web nebo udělat nový, tak jsem tady pro vás.
Rád vám pomůžu s jakýmkoliv webem. Pokud potřebujete web s členskou sekcí, tak to je moje srdcová záležitost.
Převedu vaši vizi do digitální reality. Společně navrhneme moderní a responzivní webové stránky, které nejen upoutají pozornost, ale také nabídnou skvělý uživatelský zážitek.

Oskar
NOVÁK

Co vám web s úsměvem umožní:

Jednoduché úpravy

stačí se přihlásit a snadno upravíte svůj web

Responzivní design

web vypadá dokonale na počítači, tabletu či mobilu

Facebook

spojení webu se sociálními sítěmi pro lepší sdílení

Blog

vytvářejte obsah na svůj blog a přitáhněte nové návštěvníky

Kurzy a kampaně

vytvořte vzdělávací video kurz či kampaň

Prodejní stránky

vytvořte stránku s neodolatelnou nabídkou

Členská sekce

uzavřené sekce pro vybrané nebo platící uživatele

Vysílání webinářů

pořádejte přes internet živé semináře a setkání

Napojení na aplikace

napojíme vám web na eshop nebo rezervační systém atd.

Možná si myslíte, že takový web bude stát udělat několik desítek tisíc a bude to šíleně složité vše vymyslet, naprogramovat a pak se ho naučit ovládat.

Toto je sice realita u velkých korporací, ale my víme, že podnikatelé hledají něco jiného:

  • Chtějí web, který bude přivádět nové zákazníky, díky internetu. To znamená, že je potřeba vytvořit strukturu a obsah webu. A na to my máme jednoduchý postup, který funguje a který učíme podnikatele, aby byli na internetu úspěšní.
  • Potřebují web, který bude jednoduchý na ovládání pro návštěvníky webu, ale i pro ně, protože nechtějí s každou drobností otravovat programátora, aby jim na webu něco opravil, ale chtějí si to na tři kliknutí upravit sami. My se proto snažíme věci maximálně zpřehlednit a zjednodušit.
  • Samozřejmě chtějí, aby web nebyl drahý. My vnímáme cenu webu jako investici do nástroje, který bude podnikateli vydělávat a investice se tím vrátí. Ale i tak nabízíme řešení za velice příznivou cenu.

Kolik stojí vytvoření webu s úsměvem?

Čekáte, že takový web, který umí tolik funkcí, bude asi taky dost drahý? Myslím, že vás potěšíme :) Cena webu s úsměvem je daleko levnější než reklama v časopise, který po týdnu lidé vyhodí. A provoz takového webu je nižší než váš mobilní paušál.

Jednorázově za vytvoření
cca 10 stránkového webu

19970

(24164 Kč s DPH)
Cenu přímo pro vás upřesníme po individuální konzultaci ;-)

Vytvoření webu

Vytvoření webu na vaší vlastní internetové adrese. Instalace a optimální nastavení redakčního systému Wordpress s aplikací pro jednoduchou úpravu obsahu webu.

Design

Vytvoření designu a grafických prvků webu.

Struktura webu

Vytvoření struktury webu a vložení vašeho základního obsahu až pro 10 stránek webu (další si vytváříte sami dle šablony nebo se dohodneme na ceně u rozsáhlejšího webu).

+

+ roční správa webu

3970

(4804 Kč ročně s DPH)

  • Technická podpora, aktualizace a zabezpečení webu, licence aplikace Elementor
  • Zvýhodněná hodinová sazba na práce na webu nebo konzultace
  • Náš webhosting nebo správa vašeho je ke správě webu zdarma

Webhosting a jeho správa

Webhosting s dostatečným prostorem pro web a e-maily, zálohou a certifikátem pro HTTPS. Samozřejmostí je správa webhostingu.

Licence aplikace

Licence aplikace pro snadné úpravy webu. Buď můžete využít aplikace Elementor, která je v rámci správy webu. Nebo pracujeme i v aplikaci Mioweb, která však není v ceně zahrnuta.

Podpora a zvýhodněné úpravy

Naše nadstandardní technická e-mailová podpora, kdybyste si s něčím nevěděli rady. Navíc v případě úprav na webu nebo konzultací máte u nás zvýhodněnou hodinovou sazbu.

Aktualizace

Pravidelná aktualizace redakčního systému a pluginů zvýší bezpečnost vašeho webu a zároveň tak budete mít k dispozici vždy nejnovější funkce.

Zabezpečení

Nadstandardní zabezpečení webu proti napadení hackerem a virům. Skenování webu.

Doména

Rádi se postaráme o vaši doménu (adresu webu). Můžete ji mít u nás, tím pádem budete mít vše potřebné pro svůj web pod jednou střechou.

Uvedené ceny jsou bez DPH a případně v závorce s DPH.

"Spolupráce byla bezchybná. Jsem nadmíru spokojen."

"Webmastera si určitě budu chtít znovu najmout na další projekt."

"Špičková spolupráce."

"Ze strany webmastera profesionalita a výborný přístup."

Jak tvorba vašeho nového webu probíhá?

Tvorba webu cena

Tým webmasterů je připraven pomoci vám vytvořit web, se kterým vaše podnikání poroste. Jak taková tvorba probíhá:

  • Nejdříve nám vyplníte nezávazný dotazník se svou představou o webu.
  • Následně si domluvíme telefonickou konzultaci, kde vaše představy probereme a řekneme si, jestli jsme schopni váš web realizovat a případně se domluvíme na podrobnostech.
  • Poté svůj zájem potvrdíte objednávkou webu.
  • Zašlete nám obsah, co vše na webu chcete mít - texty, fotky, logo a další materiály (dáme vám tipy a pracovní sešit, který vám pomůže tyto materiály zkompletovat, případně dodělat).
  • A my začínáme na webu pracovat.
  • Nastavíme web po technické stránce, ať s tím nemáte žádné starosti.
  • Vytvoříme grafickou podobu webu a strukturu, tak jak budete chtít.
  • Vložíme váš základní obsah na web.
  • Kouknete na web, jestli vám vyhovuje a začneme ladit detaily.
  • Jakmile bude vše podle vašich představ, tak web spustíme.
  • Předáme vám k němu přístupové údaje a naučíme vás s webem pracovat.
  • A i nadále vám budeme k dispozici, když budete potřebovat s webem pomoci.

Pokud se vám toto líbí, tak nám vyplňte nezávazný dotazník zde a můžeme se o vašem webu pobavit.

NEJČASTĚJŠÍ OTÁZKY

Co je to doména?

Doména je adresa vašeho webu na internetu, např. www.mojejmeno.cz

Co je to webhosting?

Webhosting je úložiště na internetu odkud se spouští vaše stránky.

Chci vytvořit web, ale nevím jak dál

Vyplňte nám nezávazný dotazník zde a my se vám ozveme s dalšími informacemi a možnostmi spolupráce.

Chcete tedy vytvořit web, který

  • bude umět přitahovat pozornost vašich potenciálních zákazníků
  • bude v moderním designu s přehledným a jednoduchým ovládáním
  • bude umět pečovat o stávající zákazníky, aby podnikání prosperovalo

Jestli je odpověď ANO, tak HNED stiskněte tlačítko CHCI WEB a vyplňte nezávazně údaje, jaký by právě ten váš web měl být, jak si ho představujete. My se vám následně ozveme a domluvíme se na podrobnostech.