Rozdíl mezi internetovou prezentací profesionála a amatéra

Víte jaký je rozdíl mezi internetovou prezentací profesionála a amatéra?

Tak to vám prozradím v tomto článku.

Já jsem Dan a tvořím weby s úsměvem přes 15 let a v této video sérii vám představím nejčastější chyby, se kterými se setkávám denně nejen na webech, ale v celkové prezentaci na internetu. Pokud podnikáte, tak vás to bude zajímat o to víc, protože kvůli těmto chybám přicházíte o potenciál, který internet má.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Pojďme ale zpět k úvodní otázce. Myslím si, že v dnešní době nikdo nemůže pochybovat o významu internetu v našem životě. Prostě jsme neustále online na síti. Navíc pokud máte svůj projekt, služby nebo produkty, tak kde jinde je ukázat ostatním než tam, kde jsou právě všichni. Potřebujeme se ukázat na internetu.

Nevím jestli to máte stejně jako já, ale člověk je zblblý z romantických filmů a pohádek, že důležité je to, co je uvnitř a ne to co je vidět. Realita je však jiná. Svět takhle nefunguje, je to smutné, ale dnešní společnost kouká nejvíce na to, jak to vypadá. To “uvnitř” je až na druhém místě. No a na internetu spíše na třetím.

Takže těmi třemi rozdíly mezi prezentací profesionála a amatéra jsou:

  1. Viditelnost
  2. První dojem
  3. Obsah

Tyhle 3 části rozhodnou o tom, jestli na internetu budete působit jako profesionál nebo amatér. A vůbec nezáleží jak v živém světě máte kvalitní produkty či služby. Pokud podceníte internetovou prezentaci, tak se to ani nikdo nedozví.

Budete-li na internetu působit profesionálně, tak to bude mít výhody. Lidé totiž více důvěřují profesionálům, když jde vidět, že rozumějí tomu co dělají. Taky vnímají vyšší hodnotu a jsou ochotni zaplatit více, když vidí kvalitu a navíc třeba nadšení pro věc. V neposlední řadě lidé rádi takové profesionály doporučují dále.

Takhle si já představuji ideální podnikání.

A k takovému vám chci pomoci. Proto se v dalších videích s vámi podělím o své zkušenosti a pustíme se do hloubky jednotlivých oblastí. Budu při tom velmi konkrétní, abyste vše mohli jednoduše u sebe použít.

Těším se tedy u dalších článků. A aby vám neutekly, tak se přihlaste k odběru a budu rád i za váš like. Mějte se zatím krásně.

Daniel Križák
Jsem webmaster a markeťák S ÚSMĚVEM :)
Tvorba internetových stránek mne fascinuje od chvíle, kdy jsem na internet nahrál svůj první web. Každý web je pro mne umělecké dílo, které může vidět celý svět. Daleko důležitější však je, jaký přinese užitek. Nesmírně mne na tom baví hledání jednoduchých řešení a možností propojení podnikání a online světa internetu.
Proto s týmem skvělých webmasterů vytváříme osobní, podnikatelské a firemní webové stránky s jednoduchou editací. Takové, které kvalitně prezentují služby, projekty a produkty všeho druhu.
Navíc jsem nadšený do online vzdělávání. Rád předávám své zkušenosti na blogu, videích a návodech nebo seminářích.

21 nejčastějších chyb na webu, kvůli kterým působíte neprofesionálně

Objevte nejčastější chyby na webech, které vám zbytečně ubírají na profesionalitě. V PDF ebooku se také dozvíte možnosti a řešení, jak chyby na svém webu napravit.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Osobní údaje zpracováváme podle těchto zásad.

  • Hodnocení našich služeb
  • OBJEVTE 3 KROKY K

    WEBU, KTERÝ VÁS BUDE KVALITNĚ PREZENTOVAT